Vakantie vakantie vakantie!

Hallo allemaal!

De laatste keer dat ik een blog schreef moesten we nog ongeveer een maandje op de boerderij werken. Inmiddels zijn we klaar met onze drie maanden en schrijf ik nu vanaf de rand van ons eigen zwembad in Bali, wat een leven!

Onze laatste paar weken op de boerderij waren niet makkelijk. We kwamen steeds dichter bij het eind maar de tijd leek langzamer en langzamer te gaan! De dagen werden korter omdat het winter is in het zuiden van Australië. Dat wil dus zeggen dat we in het donker aan onze werkdag begonnen. Ook de kou en de regen waren geen pretje!

We hadden inmiddels onze vervangers gevonden, een Frans stelletje die we in Pemberton hebben ontmoet. Ze kwamen twee weken voordat wij zouden vertrekken aan en we hebben ze dus de rondleiding op de boerderij kunnen geven. Toen eindelijk de laatste paar dagen aanbreken hebben we ze het werk laten zien en hebben daarna het stokje doorgegeven :). 26 juni was onze laatste werkdag en zodra we klaar waren, zijn we met de auto naar Perth vertrokken. Op een heerlijke regenachtige dag notabene!

In Perth aangekomen slapen we weer bij onze vrienden, waar we ook de auto mogen laten staan. En de volgende ochtend is het dan eindelijk zo ver: we vliegen naar Bali!!!

Het eerste wat ons opviel weer terug in Bali is dat we het gevoel hebben alsof we nooit zijn weggegaan. Alles voelt weer helemaal gewoon; het drukke verkeer, het getoeter en de scooters die overal tussendoor rijden, de straatverkopers, het eten, de warmte, de bekende plekjes.. alleen dit keer slapen we in een heuse villa!

Geen slecht uitzicht vanaf onze kamer!!

We zijn hier nu al langer dan een week! Ik kom heel snel terug met wat Balinese indrukken!!

Dikke kus,

Ellen en Thomas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.